Hyppy tuntemattomaan ihmishenkien pelastamiseksi – Työskentelyä Espoon terveyspalveluissa vai huikea pelastustarina webinaarissa?

Mikko Paasille sukellus on arkea, mutta jalkapallojoukkueen pelastusoperaatiot eivät onneksi ole hänellekään ihan jokapäiväisiä.

Kaupallinen yhteistyö

Julkaistu 21.09.2020
Kirjoittaja Espoon kaupunki

WEBINAARI 29.9.2020 KLO 15 – 17.00.

Kenen työtä voisi kuvailla näin? Lääkärin, joka aloittaa työnsä Espoon terveyspalveluissa? Vai tekniikkasukeltajan, joka pelastaa jalkapallojoukkueen luolastosta? Mikko Paasi tietää, että nämä voivat liittyä ainakin jälkimmäiseen. Entä sinun työsi Espoossa?

Se, mitä työskentelystä Espoon terveyspalveluissa tiedetään jo, on mm. se, että nuori lääkäri saa parhaan mahdollisen koulutuksen. Erinomaisesta koulutustoiminnastamme kertoo esimerkiksi Espoonlahden terveysaseman viisi koulutustähteä NLY:n koulutuspaikkakyselyssä. Suunnittelemme koulutusohjelman jokaiselle hänen oman mielenkiintonsa mukaisesti.

Opiskelija, vastavalmistunut tai jo kokenut lääkäri – tulitpa sitten terveyskeskustyöhön, suorittamaan YEK-vaihetta, erikoistumaan yleislääketieteeseen tai kesätöihin, meillä pääset tekemään monipuolista ja merkittävää työtä innokkaiden ammattilaisten kanssa. Ilonan kokemuksia terveyskeskustyöstä viiden tähden koulutuspaikassa voit lukea täältä. Jokainen työpäivä on ainakin pieni hyppy tuntemattomaan, mutta kanssasi on loistotiimi, jonka kanssa selviää tilanteesta kuin tilanteesta.

Jokainen työpäivä on ainakin pieni hyppy tuntemattomaan, mutta kanssasi on loistotiimi, jonka kanssa selviää tilanteesta kuin tilanteesta.

Löytöretkeilyä, hengenpelastusta ja työskentelyä Espoon terveyspalveluissa – Webinaari ti 29.9. klo 15-17!

Vaikka jokainen päivä lääkärin työssä on uusi, löytöretki, sukellus tai luolapelastus eivät kuulu (ainakaan toistaiseksi jokapäiväiseen) työnkuvaan. Mikko Paasille sukellus on arkea, mutta jalkapallojoukkueen pelastusoperaatiot eivät onneksi ole hänellekään ihan jokapäiväisiä. Webinaarissa tiistaina 29.9.2020 klo 15-17 Paasi kertoo, miten jalkapallojoukkue pelastettiin luolastosta Thaimaassa heinäkuussa 2018. Hänen kokemuksestaan ja kertomuksestaan on varmasti ammennettavissa oppeja myös lääkärin työhön. Tervetuloa kuuntelemaan!

Webinaari on suunnattu lääketieteen opiskelijoille ja nuorille lääkäreille, joilla on kiinnostusta kuulla Espoon työmahdollisuuksista. Mukaan voi tulla myös muut lääketieteen lisensiaatit ja erikoislääkärit, mikäli aihe tuntuu kiinnostavalta!

Rekisteröidy mukaan täällä. Saat vastausviestinä webinaarilinkin sähköpostiisi.
Osallistuminen on maksutonta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Koh Tao Divers tuotesetti.

Webinaarin 29.9.2020 aikataulu:
klo 15.00-15.30 Lääkärin työtä viiden tähden koulutuspaikassa – Lääkäriksi Espooseen
klo 15.30-16.30 Sukeltaja Mikko Paasin huikea tarina thaimaalaisen jalkapallojoukkueen luolapelastusoperaatiosta
klo 16.30-17.00 Kysymykset

Mikko Paasi, löytöretkeilijä ja tekniikkasukelluksen ammattilainen.

Kuka Mikko Paasi?

Löytöretkeilijä ja tekniikkasukelluksen ammattilainen. Mikko nousi maailman tietoisuuteen, kun hän oli mukana Thaimaan luolapelastusoperaatiossa. Heinäkuussa 2018 kaksitoista lasta ja heidän jalkapallovalmentajansa pakenivat rankkasateita luolastoon ja jäivät luolaan loukkuun veden saartamaksi. Vaikka pelastusoperaatio tiedettiin vaaralliseksi, oli yksi vapaaehtoisesti auttamaan lähteneistä sukeltajista Mikko Paasi. Mikko toimi operaation ratkaisuvaiheessa luolaston toiseksi viimeisessä kammiossa yli kaksi kilometriä luolan suuaukolta.

Mikko palkittiin Thaimaan kuninkaan myöntämällä Knight Grand Cross of the Most Admirable Order of the Direkgunabhorn -kunniamerkillä, sekä Suomen tasavallan presidentin myöntämällä hengenpelastusmitalilla.

Those who say it can’t be done, shouldn’t interrupt people doing it.

www.espoo.fi/lääkäriksi
laakariksi@espoo.fi

Espoon kaupunki

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Espoossa yhdistyvät huippuosaaminen, monipuolinen luonto, viihtyisät ja turvalliset asuinalueet, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajat kulttuuripalvelut ja monet muut hyvinvoinnille tärkeät asiat.

Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Muita työsuhde-etujamme ovat mm. tuettu ruokailu, työsuhdematkalippu, maksuton uinti sekä Sportti- ja Kulttuuripassi. Tervetuloa kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka!