Espoon kaupunki

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Espoossa yhdistyvät huippuosaaminen, monipuolinen luonto, viihtyisät ja turvalliset asuinalueet, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet, laajat kulttuuripalvelut ja monet muut hyvinvoinnille tärkeät asiat.

Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Muita työsuhde-etujamme ovat mm. tuettu ruokailu, työsuhdematkalippu, maksuton uinti sekä Sportti- ja Kulttuuripassi. Tervetuloa kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka!

Espoon kaupunki

Koululääkärin ja lastenpsykiatrisen yksikön lääkärin yhteistyö lasten ja perheiden parhaaksi

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa tuetaan lasten ja nuorten hyvinvointia ja opiskelukykyä, ja pyritään jo varhaisessa vaiheessa havaitsemaan opiskelua haittaavat ongelmat ja hoitamaan ne. Koululääkärin vastaanotolla nousevat esiin somaattisten ongelmien lisäksi moninaiset pulmat oppimisvaikeuksista mielenterveyden ongelmiin ja neuropsykiatrisiin haasteisiin. ”Koululääkäreinä työskentelee yleislääkäreiden lisäksi myös erikoislääkäreitä. Heidän ammattitaitoaan ja osaamistaan hyödynnetään erityisesti lääkäreiden keskinäisessä konsultaatiossa, jonka merkitys on […]