Siun sote

YLILÄÄKÄRIN VIRKA, Neurologian klinikka

  • 2.3. 16:07

Mediuutiset rekryilmoitus

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon!

Olemme Pohjois-Karjalan suurin sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja tuottava työnantaja. Vuonna 2017 Siun sotessa tulee työskentelemään noin 7000 kuntien sote-alan ammattilaista. Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä on 31.3.2017 klo 12 mennessä haettavana seuraava virka:

YLILÄÄKÄRIN VIRKA, Neurologian klinikka

Sairaalassamme on erinomaisesti toimivat neurologinen poliklinikka, neurologinen akuuttiosasto ja paraikaa muuttuva kuntoutuksen kenttä tulevine uusine osastopaikkoineen. Sairaalassamme käy konsultoimassa lihastautispesialisti, neuroimmunologi ja perinnöllisyyslääkäri. Neurologista etävastaanottoa on pidetty kahdessa kunnassa jalkautuen. Muiden erikoisalojen kanssa yhteistyö on mutkatonta ja joustavaa. Sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala 2019 alkaen, ja toimivassa yhteispäivystyksessä neurologi toimii takapäivystäjänä.

Neurologian ylilääkärin virkaan vaaditaan neurologian erikoislääkärin pätevyys ja kokemusta toimimisesta erikoislääkärin tehtävissä. Hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi.

Erikoislääkäreitä on kuusi, apulaisylilääkäreitä kaksi ja lisäksi klinikassa on yksi erikoistuvan virka. Klinikassa on ollut runsaasti myös ns. reunapalvelujen tekijöitä. Olemme helposti lähestyttävä, tunnollinen ja aikaansaava porukka.

Lisätietoja vastaava ylilääkäri Anna Maija Saukkonen, anna.m.saukkonen@siunsote.fi, 050 3877902 ja Tuomas Rissanen, palvelupäällikkö, konservatiivinen klinikkaryhmä tuomas.rissanen@siunsote.fi, 050 599802.

Hae osoitteessa www.siunsote.fi/tyopaikat