Mäntsälä

Ylilääkäriä Mäntsälään

  • 13.10. 09:22

Mediuutiset rekryilmoitus

Haemme

Ylilääkäriä Mäntsälään

Kiinnostaisiko sinua esimiestehtävät ja paikka, jossa on mahdollisuus päästä kehittämään Sote-uudistukseen toimintaa? Haemme Mäntsälän asemalle nuorekkaaseen työporukkaamme ylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Mäntsälän noin 21 000 asukkaan vahvasti kasvava kunta sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, noin 60 km Helsingistä pohjoiseen.

Ylilääkärinä pääset johtamaan vastaanottotoimintaa yhdessä johtavan ylilääkärin ja hoitotyön esimiehen kanssa. Ylilääkärin työnkuva on räätälöitävissä oman kiinnostuksesi pohjalta. Lähtökohtaisesti työ pitää sisällään 3-4 päivää potilastyötä ja 1-2 päivää hallinnollista työtä viikossa.

Tarjoamme sinulle

 • viihtyisän työpaikan, jossa lääkäritilanne on hyvällä mallilla

• mukavan työporukan, jossa vallitsee hyvä yhteishenki

• kilpailukykyisen palkkauksen.

Odotamme sinulta

• halua ja innokkuutta johtaa ja kehittää vastaanottotoimintaa

• kiinnostusta hallinnolliseen työhön

• valmiuksia lähiesimiestyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa hyväksytty yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai muu erikoislääkäri tutkinto. Otamme huomioon myös erikoistumisen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Lisätietoja virasta antavat johtava ylilääkäri Ari Laakkonen puh. 040 314 5516, ari.laakkonen@mantsala.fi sekä Mäntsälän rekrytoinnista vastaava asiakkuuspäällikkö Joni Jylli, puh. 0400 602 668, joni.jylli@mediapu.fi.

Hakuaika päättyy 5.11.2017. Hakemus jätetään sähköisesti Mäntsälän kunnan kotisivuille

www.mantsala.fi/avoimet työpaikat

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Rahoitus on toistaiseksi jäänyt sote-keskusteluissa sivurooliin, vaikka rahoituksen järjestäminen ohjaa merkittävästi toimintaa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Terveysalan rahoitus -tapahtuma käy läpi, mitä sote-alan rahoituksen tulevaisuudesta tiedetään nyt, mitä sen suhteen on suunnitteilla sekä millainen rahoitusmalli toimisi hyvin tilanteessa, jossa julkinen ja yksityinen sektori toimivat yhä enemmän yhteistyössä. Tapahtumassa selvitetään myös mitkä ovat nykyisen lääkerahoitusjärjestelmän suurimmat ongelmat sekä kuinka niitä ratkotaan. Tule päivittämään tietosi, oppimaan uutta, osallistumaan keskusteluun sekä verkottumaan.

Kaikki tapahtumat