Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote)

YLILÄÄKÄRIÄ

  • 13.2. 13:03

Mediuutiset rekryilmoitus

Etsimme osaavaan joukkoomme

YLILÄÄKÄRIÄ

- Etelä-Karjalan keskussairaala, Laboratoriokeskus

Haemme 1.4.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan Etelä-Karjalan keskussairaalaan Lappeenrantaan ylilääkäriä, joka toimii myös laboratoriokeskuksen palvelupäällikkönä. Laboratoriokeskus on osa akuuttisairaalan tulosaluetta ja tuottaa palvelut koko maakunnalle mukaan lukien avoterveydenhuolto.

Kelpoisuutena virkaan on kliinisen kemian erikoislääkärin tai muun soveltuvan erikoisalan pätevyys. Esimieskokemus tai -koulutus sekä hyvät vuorovaikutustaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat sairaalan johtaja, jyl Tarja Nylund, p. 040 127 4200 tai terveys- ja vanhustenpalvelujen johtaja Tuula Karhula, LT, p. 040 194 4936, etunimi.sukunimi@eksote.fi

Kiinnostuitko?

Hakemukset 5.3.2017. mennessä:www.eksote.fi/rekry

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 132 000. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Olemme savuton työpaikka.

eksote-rekry.png