Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRI Asikkalan terveysasema

  • 16.6. 09:21

Mediuutiset rekryilmoitus

Tehdään yhdessä Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista parempia kuin ikinä! Olemme uudistettujen sote-palveluiden tuottaja. Yhtymässä työskentelee n. 7200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Haussa vakituiseen virkaan:

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRI Järvelän terveysasema

Etsimme joukkoomme kokenutta yleislääketieteen erikoislääkäriä tai muuten kokenutta terveyskeskuslääkäriä. Kyseessä on hyvin toimiva kahden terveyskeskuslääkärin terveysasema, jossa on osaava ja kokenut henkilökunta odottamassa vakituista lääkäriä toiseen virkaan. Olemme hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme monipuolista yleislääkärin työtä, johon kuuluu mm. toimenpiteitä sekä neuvolatyötä ja kouluterveydenhuoltoa. Tässä on erinomainen paikka monitaitoiselle kollegalle.

Annan mielelläni lisätietoja

Ylilääkäri Marianne Wallin puh. 044 416 3656

Laita meille hakemus 7.7. mennessä www.phhyky.fi/rekry.

Rekrytoinnin työavain on PHHYKY-11-130-17.

 

Haussa vakituiseen virkaan:

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRI Asikkalan terveysasema

Tule kehittyvään organisaatioon tekemään työtä, jolla on merkitystä. Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet vaikuttaa tulevaan työnkuvaasi. Asikkalassa on kuuden lääkärin toimiva terveysasema, jossa kokeneet terveyskeskuslääkärimme perehdyttävät sinut tehtävääsi ja takaavat sinulle tarvitsemasi tuen jatkossakin.

Työyhteisömme on innostava ja työtovereita tukeva. Teemme toimenpiteitä, kuten rasitusergometrioita sekä kolonoskopioita, myös ympäristökunnille. Toimimme Kuopion yliopiston opetusterveyskeskuksena. Jos monipuolinen terveyskeskuslääkärin työ kiinnostaa sinua, Asikkala on juuri sopiva paikka sinulle!

Annan mielelläni lisätietoja

Ylilääkäri Petri Villa puh. 044 778 0515.

Laita meille hakemus 21.7. mennessä www.phhyky.fi/rekry.

Rekrytoinnin työavain on PHHYKY-11-130-17.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!