Helsingin kaupunki

Terveyskeskuslääkäri

  • 15.9. 09:18

Mediuutiset rekryilmoitus

Oletko vanhustyöstä kiinnostunut kliinisen työn taitaja? Haluatko kartuttaa osaamistasi ja kehittyä geriatrian huippuosaajaksi? Kiinnostaako sinua vakituinen vai määräaikainen työ?

Terveyskeskuslääkäri

Helsinki panostaa kotihoitoon!

Etsimme kahta vanhustyöstä kiinnostunutta lääkäriä vakinaisiin virkoihin kehittämään Helsingin vanhuspalveluja, erityisesti kotihoitoa. Meillä on tarjolla myös eripituisia viransijaisuuksia. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

Teemme geriatrisesti orientoitunutta, vaihtelevaa terveyskeskuslääkärin työtä moniammatillisissa tiimeissä. Työsarkana ovat kotihoito, ympärivuorokautisen hoidon yksiköt sekä arviointi- ja kuntoutusosastot monipuolisissa palvelukeskuksissa.

Toimimme geriatrian ja yleislääketieteen erikoisalojen koulutuspaikkana. Meillä voit sekä opettaa muita ett ä kartuttaa omaa osaamistasi. Voit joukossamme kehittyä geriatrian huippuosaajaksi, sillä kokeneet geriatrimme ovat yhteistyökumppaneitasi ja keskinäiseen vuorovaikutukseen panostetaan.

Toimipisteemme sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä, joten jokaiselle työntekijälle sopiva kulkuetäisyys löytyy yleensä helposti. Työaikaa voimme räätälöidä perhetilanteen mukaan. Pyrimme myös siihen, että lomat ja koulutus- tai opiskeluvapaat järjestyvät toiveiden mukaan.

Yli 40 osaavaa kollegaa odottaa joukkoonsa juuri sinua!

Lisätietoja antavat

• vs. ylilääkäri Jyrki Vanakoski, 09 310 41955, jyrki.vanakoski@hel.fi

• apulaisylilääkäri Sanna Liitsola, 09 310 48023, sanna.liitsola@hel.fi .

Täytä hakemuksesi 2.10.2017 klo 16.00 mennessä osoitteessa helsinkirekry.fi .

Löydät hakuilmoituksen työavaimella 7-599-17.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutt a ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Tule mukaan Mediuutisten HOITAJA 2017 -koulutukseen 4.-5.10. Helsingin Scandic Parkissa. Saat työkaluja työsi tueksi, eväitä asiantuntijuutesi kehittämiseen ja keinoja ylläpitää työhyvinvointia. Koulutus kokoaa yhteen mielenkiintoiset ja asiantuntevat puhujat sekä hoitotyön ammattilaiset. Ilmoittautuminen on alkanut. Seuraa meitä Twitterissä #hoitaja2017  tai Facebookissa.

Kaikki tapahtumat