HAMINAN KAUPUNKI

PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

  • 29.9. 13:00

Mediuutiset rekryilmoitus

HAMINAN KAUPUNKI rekrytoi

Haemme aikuispsykiatrian poliklinikalle vakituiseen virkasuhteeseen

PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Haminan aikuispsykiatrian poliklinikalla työskentelee kaksi moniammatillista työryhmää, joissa molemmissa on kouluttautunut ja työhönsä sitoutunut henkilökunta.

Toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämishalukkuutta ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottoa. Viran täytössä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus on voimassaolevan paikallisen lääkärisopimuksen /KVTES:n mukainen.

Hakemukset ja CV tulee toimittaa 27.10.2017 klo 15 mennessä Haminan kaupungin kotisivuilla Avoimet työpaikat -kohdassa olevalla hakemuslomakkeella tai postitse: Haminan kaupunki, Viestintä, PL 70, 49401 Hamina.

WWW.HAMINA.FI

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Rahoitus on toistaiseksi jäänyt sote-keskusteluissa sivurooliin, vaikka rahoituksen järjestäminen ohjaa merkittävästi toimintaa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Terveysalan rahoitus -tapahtuma käy läpi, mitä sote-alan rahoituksen tulevaisuudesta tiedetään nyt, mitä sen suhteen on suunnitteilla sekä millainen rahoitusmalli toimisi hyvin tilanteessa, jossa julkinen ja yksityinen sektori toimivat yhä enemmän yhteistyössä. Tapahtumassa selvitetään myös mitkä ovat nykyisen lääkerahoitusjärjestelmän suurimmat ongelmat sekä kuinka niitä ratkotaan. Tule päivittämään tietosi, oppimaan uutta, osallistumaan keskusteluun sekä verkottumaan.

Kaikki tapahtumat