Helsingin kaupunki

Osastonlääkäri kotisairaalaan

  • 4.8. 12:04

Mediuutiset rekryilmoitus

Kaipaatko ihmisläheistä ja itsenäistä, vaan ei yksinäistä lääkärin työtä? Innostaako työ, jossa ei ole kahta samanlaista päivää? Kiinnostaako työ kotisairaalassa, jossa olet potilaan rinnalla aitiopaikalla ja keskellä sote-uudistuksen myllerrystä lääkärin työn ytimessä?

Osastonlääkäri kotisairaalaan

Etsin lääkäriporukkaamme kliinistä osaajaa, joka viihtyy moniammatillisessa työtiimissä ja on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta, potilaan kotona tehtävästä akuutt isairaalatyöstä. Kotisairaalassa potilas perheineen on pääasia. Tehtäväsi on vastata 25-paikkaisen kotisairaalayksikön potilaiden hoidosta yhdessä kokeneiden sairaanhoitajien ja erikoistuvan lääkärin kanssa. Tukea ja apua saat joustavasti ylilääkäriltä sekä kotisairaalan muilta kollegoilta.

Helsingin kotisairaala on Suomen suurin ja olemme tärkeä osa pääkaupunkiseudun palliatiivista hoitoketjua. Meillä on neljä alueellista yksikköä, joissa suurimmat potilasryhmät ovat infektio- ja saatt ohoitopotilaat. Potilaamme tulevat lähetteellä ja ovat kotisairaalan hoidossa tarvitsemansa ajan. Kotiin tuotavat palvelut kehitt yvät ja kasvavat koko ajan ja niitä tarvitaan jatkossa entistä enemmän.

Jos kiinnostuit, niin lue lisää ja tee hakemus 31.8.2017 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti osoitt eessa helsinkirekry.fi . Löydät haku ilmoi tuk sen työavaimella 7-320-17. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoa saat myös minulta, ylilääkäri Paula Poukka, 050 5300 590, paula.poukka@hel.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutt a ja laaja-alaista tasa-arvoa.