Oulunkylän kuntoutussairaala

OSASTONLÄÄKÄRI

  • 13.10. 09:33

Mediuutiset rekryilmoitus

Tule pysyvään työsuhteeseen

OSASTONLÄÄKÄRIKSI

Oulunkylän kuntoutussairaalaan

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja motivoituneen geriatrista kuntoutusta kehittävän työyhteisön sekä joustavan organisaation edut. Ensisijaisesti haemme geriatrian erikoislääkäriä, myös muut erikoisalat tai erikoistuva lääkäri soveltuvat kokemuksen mukaan. Työaika koko- tai osa-aikainen päivätyö. Kiinnostuksen mukaan mahdollisuus myös vastaanottotoimintaan. Meillä työskentelee 5 lääkäriä, joista kolmella on erikoislääkäritutkinto (geriatria ja/tai yleis-lääketiede) sekä osaava moniammatillinen hoito- ja kuntoutushenkilöstö. Omat lääkärimme hoitavat puhelinpäivystyksen iltaisin ja viikonloppuisin. Koulutusoikeudet geriatrian erikoisalalle.

125-potilaspaikkaisen kuntoutussairaalan kolmella osastolla tarjotaan sairaalatasoista geriatrista jatkohoitoa ja kuntoutusta (valtaosa ortopedis-traumatologisia, mutta myös muita, etenkin verisuonikirurgisia tai neurologisia potilaita), ja kahdella osastolla sotainvalidien laitoshoitoa ja veteraanien sekä muiden ikäihmisten kuntoutusta. Ensisijaisesti potilaat tulevat HUS-sairaaloista, mutta myös päivystyksistä ja muista sairaaloista (säätiömme on Helsingin kaupungin ja HUS:n sidosyksikkö). Tarjoamme monipuolisia ikäihmisten kuntoutuspalveluja myös itsemaksaville. Kehittämistoimintamme on intensiivistä ja seuraamme jatkuvasti hoidon ja kuntoutuksen vaikuttavuutta sekä toiminnan tuottavuutta.

Palkka on kilpailukykyinen. Toivomme, että voit aloittaa työt loppuvuoden aikana. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset ja lisätietoja: Ylilääkäri Anna-Marja Myllynen, puh. 040 358 1537, anna-marja.myllynen@okks.fi

Käskynhaltijantie 5

00640 HELSINKI

puh. (09) 752 712

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Rahoitus on toistaiseksi jäänyt sote-keskusteluissa sivurooliin, vaikka rahoituksen järjestäminen ohjaa merkittävästi toimintaa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Terveysalan rahoitus -tapahtuma käy läpi, mitä sote-alan rahoituksen tulevaisuudesta tiedetään nyt, mitä sen suhteen on suunnitteilla sekä millainen rahoitusmalli toimisi hyvin tilanteessa, jossa julkinen ja yksityinen sektori toimivat yhä enemmän yhteistyössä. Tapahtumassa selvitetään myös mitkä ovat nykyisen lääkerahoitusjärjestelmän suurimmat ongelmat sekä kuinka niitä ratkotaan. Tule päivittämään tietosi, oppimaan uutta, osallistumaan keskusteluun sekä verkottumaan.

Kaikki tapahtumat