A-klinikkasäätiö

Osa-aikaista lääkäriä K-klinikalle Espooseen

  • 30.3. 15:44

Mediuutiset rekryilmoitus

A-klinikkasäätiö sr on vuonna 1955 perustettu suomalainen palveluntuottaja ja järjestö, joka tunnetaan päihdetyön erityisosaajana. Säätiön palveluissa työskentelee noin 700 ammattilaista. Yhteistyökuntia on yli sata ja liikevaihto on noin 45 miljoonaa euroa. Palvelutuotanto siirtyy vuoden 2017 aikana säätiön täysin omistamaan A-klinikka Oy:öön. Palvelujen laatu on sertifioitu ja asiakastyytyväisyys on korkea.

 

Tervetuloa mukaan kehittämään tulevaisuuden päihde- ja mielenterveyspalveluita !

 Haemme nyt

Osa-aikaista lääkäriä K-klinikalle Espooseen

Työ sijoittuu Espoon avopalveluihin Leppävaaraan ja alkaa toukokuun aikana tai sopimuksen mukaan. Osa-aikaisuus on sovittavissa yksilöllisesti, esim. 2-4 päivää viikossa. Asiakkaat ovat pääasiallisesti opioidikorvaushoitopotilaita, mutta myös muita päihdehäiriöön apua tarvitsevia aikuisia ja 17–21 -vuotiaita päihdeongelmaisia tai psyykkisesti oireilevia espoolaisia nuoria.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja hyvän seniorituen sekä päihdelääketieteeseen että psykiatriaan. Päihdelääketieteeseen erikoistuminen on myös mahdollista. Päivystys- ja viikonlopputyön velvoitetta ei ole, mutta on mahdollisuus osallistua A-klinikkasäätiön päihdesairaalaan puhelinpäivystysrinkiin.

Lisätietoa ja hakemukset sähköpostilla 18.4.2017 mennessä: johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki, puh. 040 573 1083 ja ylilääkäri Seija Joukanen, puh. 040 672 0654. Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi