Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

ORTOPEDIAN ERIKOISLÄÄKÄRI

  • 15.9. 08:57

Mediuutiset rekryilmoitus

Tule erikoislääkäriksi luonnonkauniiseen Lahteen - Suomen toiseksi suurimpaan keskussairaalaan!

Haussa vakituiseen virkaan:

ORTOPEDIAN ERIKOISLÄÄKÄRI

Etsimme kahta (2) ortopedian erikoislääkäriä joukkoomme kirurgian osastoille 41 ja 42. Työ sisältää leikkaustyötä, polikliinista työtä sekä osastolla toimimista. Halutessasi voit keskittyä pääosin omille painopistealueillesi, kunhan päivystyksen tehtävät sujuvat.

Tarjoamme aktiivisen, kannustavan ja osaavan työporukan tueksesi, sekä asianmukaisen perehdytyksen ja koulutusmyönteisen ilmapiirin. Arvostamme myönteistä asennetta tiimityöskentelyä kohtaan.

Sairaalassamme toimii mm. Suomen suurin päiväkirurginen yksikkö ja leikkausyksiköissä on edustettuina useimmat erikoisalat. Toimimme laajan päivystyksen sairaalana.

Edellytämme lupaa toimia lääkärin tehtävissä sekä ortopedian erikoislääkärin pätevyyttä. Sinun ei tarvitse olla mestari heti alkuun, meillä pääset kehittämään osaamistasi.

Annan mielelläni lisätietoja

Ylilääkäri Jussi Haapala puh. 044 719 5623.

Laita meille hakemus 29.9.2017 mennessä. Rekrytoinnin työavain on PHHYKY-11-220-17.

www.phhyky.fi/rekry

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Tule mukaan Mediuutisten HOITAJA 2017 -koulutukseen 4.-5.10. Helsingin Scandic Parkissa. Saat työkaluja työsi tueksi, eväitä asiantuntijuutesi kehittämiseen ja keinoja ylläpitää työhyvinvointia. Koulutus kokoaa yhteen mielenkiintoiset ja asiantuntevat puhujat sekä hoitotyön ammattilaiset. Ilmoittautuminen on alkanut. Seuraa meitä Twitterissä #hoitaja2017  tai Facebookissa.

Kaikki tapahtumat