Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote)

OPISKELUHUOLLON VASTUULÄÄKÄRIÄ

  • 13.10. 11:34

Mediuutiset rekryilmoitus

Haetko työpaikkaa, jossa on tehty merkittävää työtä terveys- ja sosiaalipalvelujen kehittämisessä? Eksote on yhdistänyt perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelut toimivaksi sote-palveluiden kokonaisuudeksi. Kehittämistyön tuloksena hoitoon pääsy on nopeutunut, jonot on purettu ja työ kohdentuu entistä paremmin hoidon alkuvaiheeseen.

Etsimme osaavaan joukkoomme

NEUVOLATOIMINNAN YLILÄÄKÄRIÄ

Neuvolatoiminnan ylilääkärin tehtävään kuuluu osallistua neuvolatoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä yhteistyön kehittämiseen sidosryhmien kanssa.

Tehtävään kuuluu toimia varhaisen vuorovaikutus-yksikön lääkärinä. Ylilääkärin tehtävään ei liity talous- eikä esimiesvastuuta.

OPISKELUHUOLLON VASTUULÄÄKÄRIÄ

Opiskeluhuollon vastuualueeseen kuuluu koko opiskeluhuolto esikoulusta AMK-opiskelijoihin.

Tehtävä painottuu kliiniseen työhön, joka voisi suuntautua hakijan kiinnostuksen mukaan eri vaiheen opiskelijoihin/koululaisiin.

Virkoihin vaaditaan erikoislääkärin pätevyys tehtävään soveltuvalta erikoisalalta

 

Katso lisätiedot viroista osoitteesta www.eksote.fi/rekry

Tarkempia tietoja voit kysyä ylilääkäri Leena Suomalaiselta, puh. 0400 158 901, leena.suomalainen@eksote.fi

 

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 132 000. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Olemme savuton työpaikka.

 

Kiinnostuitko?

Hakemukset 31.10.2017 mennessä: www.eksote.fi/rekry

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Rahoitus on toistaiseksi jäänyt sote-keskusteluissa sivurooliin, vaikka rahoituksen järjestäminen ohjaa merkittävästi toimintaa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Terveysalan rahoitus -tapahtuma käy läpi, mitä sote-alan rahoituksen tulevaisuudesta tiedetään nyt, mitä sen suhteen on suunnitteilla sekä millainen rahoitusmalli toimisi hyvin tilanteessa, jossa julkinen ja yksityinen sektori toimivat yhä enemmän yhteistyössä. Tapahtumassa selvitetään myös mitkä ovat nykyisen lääkerahoitusjärjestelmän suurimmat ongelmat sekä kuinka niitä ratkotaan. Tule päivittämään tietosi, oppimaan uutta, osallistumaan keskusteluun sekä verkottumaan.

Kaikki tapahtumat