Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

LÄÄKÄRI

  • 16.2. 09:53

Mediuutiset rekryilmoitus

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Olemme Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kokonaan omistama yhtiö. Diakonissalaitoksen pitkä historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme asumis-, päihde- ja hoivapalvelujen vastuullisena tuottajana. Olemme yhteiskunnallinen yritys ja kehitämme uusia innovaatioita yhdessä asiakkaittemme kanssa. Henkilöstömme koostuu runsaasta 400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisesta.

Olemme avanneet vuoden alussa uuden huumehoitoyksikön Tampereella.

Haemme Helsingin Dikakonisslaitoksen Hoiva Oy:n asumis- ja päihdepalveluihin

LÄÄKÄRIÄ TAMPEREEN PÄIHDEPALVELUYKSIKKÖÖN

Haemme nyt yksikköömme lääkäriä kehittämään asiakaslähtöisisä päihdepalveluja.

Palvelukokonaisuus muodostuu huumeriippuvaisten avopalveluista mukaan lukien korvaushoito, terveysneuvonta sekä muut huumeriippuvaisten avohoitomuodot. Rakennamme palvelukonseptia, joka edistää asiakkaiden hyvinvointia ja huumeriippuvuudesta toipumista asiakkaiden osallisuutta vahvistaen.

Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kokemus päihdetyöstä ja/tai psykiatriasta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtävä sopii myös nuorelle lääkärille – tule hankkimaan tarpeellista kokemusta päihdepotilaiden kohtaamisesta. Seniorilääkärituki on järjestetty, ja yksikössä voi suorittaa päihdelääketieteen erityispätevyyden palvelua.

Kyseessä on kokopäivätyö, ei päivystystä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Sopimuspalkka. Tehtävässä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja antavat päihdepalveluiden ylilääkäri Outi Kuikanmäki 050 386 3466 ja palvelualuejohtaja Heli Alkila 050 5027 533.

Hakuaika päättyy 5.3.2017.

Lisätietoa ja hakuohjeet www.hoiva.fi/meille-toihin

diakonissalaitos-rekry.png