Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote)

  • 16.6. 09:36

Mediuutiset rekryilmoitus

Etsimme osaavaan joukkoomme

YLILÄÄKÄRIÄ

- Etelä-Karjalan keskussairaala, lastentaudit Kelpoisuutena ylilääkärin virkaan vaaditaan lastentautien erikoislääkärin pätevyys. Hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi. Ylilääkärinä kehität lastentautien hoitokäytäntöjä ja prosesseja. Vastaat osaltasi yksikön toiminnasta ja taloudesta. Toimit yksikössä toimivien lääkäreiden ja hoitajien esimiehenä sekä osallistut erikoistuvien lääkäreiden koulutukseen ja ohjaamiseen. Työnkuvaan kuuluu myös potilastyö ja päivystäminen.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme virassa 6 kk koeaikaa.

Etelä-Karjalan keskussairaala kuuluu suunniteltuihin laajan päivystyksen sairaaloihin.

Lisätietoja antavat vt. ylilääkäri Antti Sotka puh. 044 651 3890, ylilääkäri Antti Valpas puh. 044 791 5514, tunimi.sukunimi@eksote.fi

Kiinnostuitko?

Hakemukset 31.7.2017 mennessä: www.eksote.fi/rekry

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 132 000. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Olemme savuton työpaikka.