Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote)

ERIKOISLÄÄKÄRIÄ - Etelä-Karjalan keskussairaala, radiologia

  • 1.9.2016 14:21

Mediuutiset rekryilmoitus

Etsimme OPPIMISHALUISIA IHMISIÄ.

Etsimme osaavaan joukkoomme

ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

- Etelä-Karjalan keskussairaala, radiologia

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn radiologian yksikössämme, joka on varustettu ajanmukaisella kuvantamislaitteistolla. Vapaamuotoinen päivystys.

Kelpoisuutena erikoislääkärin virkaan on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys radiologian erikoisalalla.

 

Lisätietoja antaa ylilääkäri Heini Söder, heini.soder@eksote.fi.

Ekks on Suomen Medisiinariliiton Vuoden työpaikka 2015.

Kiinnostuitko?

Hakemukset 16.9.2016 mennessä: www.eksote.fi/rekry

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 133 000. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Varhainen reumasairauden diagnoosi parantaa hoidon onnistumista. Esimerkiksi yhä useamman potilaan sairastamaa kihtiä voi olla vaikea tunnistaa. Oireiden tunnistaminen ja ajoissa aloitettu hoito varmistavat työkyvyn sekä elämänlaadun säilymisen. Reumaa sairastava ja kivulias potilas tarvitsee monenlaista tukea matkallaan kohti hoitotavoitettaan. Mediareenalla pääset muun muassa käymään läpi yleisimpiä reumaatikon hoitoon liittyviä erityispiirteitä, syventymään uusiin reumalääkkeisiin sekä harvinaisiin reumasairauksiin.

Kaikki tapahtumat