KELA

Asiantuntijalääkäreitä

  • 16.5. 09:15

Mediuutiset rekryilmoitus

Haemme Tampereelle, Seinäjoelle tai Hämeenlinnaan asiantuntijalääkäreitä
 

Työssäsi toimit vakuutuslääketieteen asiantuntijana tehden terveysperusteisten etuusasioiden arviotyötä virtuaalisessa yhteistyössä etuuskäsittelijöiden kanssa. Tehtäviisi voi kuulua myös terveydenhuollon toimijoiden kanssa tehtävä yhteistyö ja kehittämistoiminta, erityisesti työ- ja toimintakykyyn ja kuntoutukseen liittyen.
 

Ensimmäisen asiantuntijalääkäritehtävän viikkotyöaika on enimmillään 20 tuntia, mutta voidaan sopia yksilöllisesti hakijan toiveiden mukaan. Tehtävä on vakinainen 6 kk koeajan jälkeen.
 

Toinen asiantuntijalääkäritehtävä (20 t/vko) on tarkoitettu Tampereen yliopistossa työterveyshuoltoon erikoistuvalle lääkärille, tehtävä on määräaikainen (6 kk) ja se voidaan hyväksyä kuntoutus- jaksona erikoistumisopintoihin.
 

Arvostamme tuloksellista työskentelytapaa, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus monipuolisesta terveydenhuollossa toimimisesta katsotaan eduksi. Suomessa hyväksytty erikoislääkärin tutkinto tarvitaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, aktiivisen työyhteisön sekä ison talon edut. Systemaattinen ja monipuolinen perehdytys työhön ja kokeneiden kollegojen tuki kuuluu asiaan. Palkkaus määräytyy Kelan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Myös etätyö on mahdollista. Aloitusaika on sovittavissa yksilöllisesti, 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa ylilääkäri Riitta Luoto, puh. 050 569 9821/riitta.luoto@kela.fi. Viimeinen hakupäivä on 2.6.2017.

LUE LISÄÄ VERKOSSA www.kela.fi/rekrytoi

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 000 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Varhainen reumasairauden diagnoosi parantaa hoidon onnistumista. Esimerkiksi yhä useamman potilaan sairastamaa kihtiä voi olla vaikea tunnistaa. Oireiden tunnistaminen ja ajoissa aloitettu hoito varmistavat työkyvyn sekä elämänlaadun säilymisen. Reumaa sairastava ja kivulias potilas tarvitsee monenlaista tukea matkallaan kohti hoitotavoitettaan. Mediareenalla pääset muun muassa käymään läpi yleisimpiä reumaatikon hoitoon liittyviä erityispiirteitä, syventymään uusiin reumalääkkeisiin sekä harvinaisiin reumasairauksiin.

Kaikki tapahtumat