Satakunnan sairaanhoitopiiri

2 ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN VIRKAA

  • 20.9. 13:36

Mediuutiset rekryilmoitus

3 ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKAA ja 2 ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN VIRKAA, akuuttilääketiede

Haluamme vahvasti kehittää päivystystoimintaamme!

Päivystysalueellamme toimii erikoisalojen yhteispäivystyksen lisäksi 31 potilaspaikan päivystysosasto ja selviämishoitoyksikkö. Yhteistyö ensihoitopalvelun ja lääkäriyksikön kanssa on tiivistä. Sinulla on mahdollisuus päästä perehtymään myös lääkäriyksikön toimintaan. Sydänyksikkö, teho-osasto, leikkaussalit ja kuvantaminen toimivat päivystyksen välittömässä läheisyydessä. Olemme moderni, kehityksen kärjessä kulkeva sairaala, jossa potilaspalvelu on ykkösasia. Meillä on akuuttilääketieteen erikoislääkärin koulutusoikeudet ja akuuttilääketieteen kliininen opettaja. Päivystyspotilaita meillä käy vuodessa n. 64 000.

 

Räätälöimme Sinulle tarvittaessa myös määräaikaisen toiveidesi mukaisen työnkuvan. Osa-aikatyökin on mahdollista.

Odotamme Sinulta intoa päivystystoiminnan ja akuuttilääketieteen kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja potilaiden ja yhteistyökumppaneiden kesken. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin tutkinto tai tehtävään sopiva erikoislääkärin tutkinto. Erikoislääkärihakijoiden puuttuessa, voimme palkata virkaan määräaikaisesti myös erikoistuvan lääkärin. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

 

Tiedustelut:

vastuualuejohtaja Eija Vaula, puh. 044 707 7508 tai ylilääkäri Janne Kekki, puh. 044 707 6861 etunimi.sukunimi@satshp.fi

Lisätiedot ja sähköinen haku www.satshp.fi/rekry. Hakuaika päättyy 20.10.2017 klo 14.00.

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Rahoitus on toistaiseksi jäänyt sote-keskusteluissa sivurooliin, vaikka rahoituksen järjestäminen ohjaa merkittävästi toimintaa sosiaali- ja terveydenhuollossa. Terveysalan rahoitus -tapahtuma käy läpi, mitä sote-alan rahoituksen tulevaisuudesta tiedetään nyt, mitä sen suhteen on suunnitteilla sekä millainen rahoitusmalli toimisi hyvin tilanteessa, jossa julkinen ja yksityinen sektori toimivat yhä enemmän yhteistyössä. Tapahtumassa selvitetään myös mitkä ovat nykyisen lääkerahoitusjärjestelmän suurimmat ongelmat sekä kuinka niitä ratkotaan. Tule päivittämään tietosi, oppimaan uutta, osallistumaan keskusteluun sekä verkottumaan.

Kaikki tapahtumat