Etelä-Karjalan keskussairaala

2 ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

  • 7.4. 14:43

Mediuutiset rekryilmoitus

Etsimme osaavaan joukkoomme

2 ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

- Etelä-Karjalan keskussairaala, ortopedian yksikkö

Etsimme erityisesti käsikirurgia tai ortopedia, joka haluaa perehtyä yläraajan ortopediaan (mm. olkanivelen skopia- ja tekonivelkirurgia). Toinen virka sopii ortopedille, joka haluaa profiloitua traumatologiksi tai perehtyä laajasti tekonivelkirurgiaan.

Kysy lisää kilpailukykyisestä palkasta ja lisäansiomahdollisuuksista.

Asunnon etsimisessä autamme ja tulemme vastaan muuttokustannuksissa. Tuemme kliinistä tutkimustyötä.

Kelpoisuutena virkaan on Suomessa laillistetu nortopedian erikoislääkärin oikeudet ja erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Virkoihin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Viroissa on 6 kk koeaika.

Lisätietoja antaa ylilääkäri Juha Kasurinen, puh. 040 651 3705, juha.kasurinen@eksote.fi.

Kiinnostuitko?

Hakemukset 5.6.2017 mennessä: www.eksote.fi/rekry

 

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 132 000. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Olemme savuton työpaikka.

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

Varhainen reumasairauden diagnoosi parantaa hoidon onnistumista. Esimerkiksi yhä useamman potilaan sairastamaa kihtiä voi olla vaikea tunnistaa. Oireiden tunnistaminen ja ajoissa aloitettu hoito varmistavat työkyvyn sekä elämänlaadun säilymisen. Reumaa sairastava ja kivulias potilas tarvitsee monenlaista tukea matkallaan kohti hoitotavoitettaan. Mediareenalla pääset muun muassa käymään läpi yleisimpiä reumaatikon hoitoon liittyviä erityispiirteitä, syventymään uusiin reumalääkkeisiin sekä harvinaisiin reumasairauksiin.

Kaikki tapahtumat