PÄÄTOIMITTAJALTA

Rokotteita pitää puolustaa

Välillä vaikuttaa siltä, että lääketieteen ja ravitsemuksen asiantuntijaksi voi meritoitua omia vaivojaan tarkkailemalla, kirjoittaa päätoimittaja Anna Niemelä.

  • 18.8. 10:22

Kolumni

Ympäristöystävällisyys on osa sairaalankin laatua

Terveydenhuollon laadun yhtenä elementtinä tulisi olla ympäristöystävällisyys, sillä ilmastonmuutos on suuri riski monien terveydelle, kirjoittaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Leena Setälä.

  • 18.8. 10:15

TOIMITUKSELTA

Käytäntö syntyy hitaasti

Tuoreiden ajatusten implementointi on haastava paikka, kirjoittaa toimittaja Nina Airisto.

  • 18.8. 10:11

Nimitykset

Hannu Juvonen jatkaa Kanta-Hämeen johdossa

Psykiatrian erikoislääkäri Juvonen valittiin alun perin määräaikaiseen virkaan, jonka oli määrä päättyä sote- ja maakuntauudistuksen tullessa voimaan vuoden 2019 alusta.

  • 16.8. 10:52

SOTE-UUDISTUS

Valinnanvapauskokeilu laajenee hammashoitoon

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä on ainoa valinnanvapauskokeilussa mukana olevista yksiköistä, joka on saanut rahoitusta myös suun terveydenhuoltoon.

  • 15.8. 10:07

PÄÄTOIMITTAJALTA

Hoidon tasa-arvosta on iso huoli

Moni tasa-arvon ongelmista kietoutuu potilaiden heikkoon yhteiskunnalliseen asemaan tai osattomuuteen yhteiskunnassa, kirjoittaa päätoimittaja Anna Niemelä.

  • 11.8. 10:28

TOIMITUKSELTA

Turvallisuutta teille

Varsinkin ristiriitatilanteessa olisi hyvä, ettei ajokyvyn arviointi jäisi yksittäisen lääkärin hartioille, kirjoittaa toimittaja Minna Pihlava.

  • 11.8. 09:59

Uusin lehti

Tapahtumat

Millainen itseluottamus johtaa menestykseen? Miten kampitan muutoksen aiheuttamat työhyvinvointihaasteet? Tapahtumassa kuulet mielenkiintoisia case-esimerkkejä johtajien muutosmatkoista sekä opit tuntemaan itsesi.

Kaikki tapahtumat